calle Tomillar

Bekijk hier alle foto's van het huis.

Begane grond

voorkant Via het toegangshek komt u op de ommuurde patio (25 m2).
Deze biedt toegang aan de voormalige stal van het huis (35 m2), deze doet nu dienst als opbergruimte.
Naast de staldeur bevindt zich de voordeur. Via een trap achter de voordeur komt u op de

1e verdieping

Hier is de ruime woonkamer (32 m2). De woonkamer is ingericht met een twee- en driezits bankstel en een salontafel.
Er is een grootbeeld televisie aanwezig met een satellietreceiver. Hiermee kunt u alle gratis kanalen van de Astra-satelliet ontvangen, waaronder alle belangrijke nieuwszenders (o.a. CNN,BBC-world, Sky-news). Er is een dvd-speler aanwezig en een mini-stereoset met subwoofer. In de woonkamer bevindt zich ook de eettafel met 4 stoelen en er is een houtkachel aanwezig.
woonkamer woonkamer

Via de woonkamer komt u in slaapkamer 1 (10 m2). Hier staat een tweepersoons bed (1.60m bij 2.00m), een grote kledingkast en een kaptafel met spiegel. Er is ook een kinderbedje aanwezig.
In zowel de woonkamer als de slaapkamer is een authentiek balkenplafond aanwezig. slaapkamer 1 slaapkamer 1

keuken In de woonkamer komt u via een kleine trap in de keuken. Hier bevindt zich een bar met twee barkrukken. De keuken is verder compleet uitgerust met koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, citruspers, broodrooster, magnetron met grill en een koelkast met diepvriesgedeelte. Uiteraard zijn er voldoende pannen, borden en bestek aanwezig.

badkamer Naast de keuken is de badkamer. Deze moderne ruimte (8 m2) is uitgerust met een toilet, badkamermeubel, wasmachine en een douchecabine met thermostaatkraan. Tussen de keuken en de badkamer bevindt zich een halletje waar kast- en plankruimte is voor allerlei voorraden. Hier staat bijvoorbeeld ook een strijkplank, strijkbout en stofzuiger.

Via de trap in de woonkamer komt u op de

2e verdieping

Hier is slaapkamer 2 (10 m2). In deze slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden (0.90m bij 2.00m) en een kleine hang-legkast. Via de balkondeuren komt u op een ruim balkon met twee niveau's. Op dit balkon heeft u o.a. uitzicht op de Sierra Nevada. slaapkamer 2 slaapkamer 2

Op deze verdieping bevindt zich ook het zeer ruime dakterras (25 m2). Dit dakterras is deels overdekt en ligt op het zuiden. In de winter heeft u hier de hele dag zon en kunnen de uitslapers buiten het ontbijt nuttigen.In de zomer kunt u gebruik maken van het overdekte gedeelte indien het in de zon te heet is. Het terras is voorzien van een terrastafel, 4 tuinstoelen en een barbecue. Op het terras heeft u uitzicht op het dorp en de bergen en heuvels rondom Torvizcón. De gehele tweede verdieping is voorzien van een balkenplafond.
terras terras

Bekijk hier alle foto's van het huis.