Home

Beleef het echte Spanje

Huur onze vakantiewoning in een "pueblo blanco"

Wij zijn eigenaar van een dorpshuis in Torvizcón, een dorpje in de Alpujarras.
De Alpujarras is een van de mooiste gebieden in Andalusië, tussen de Sierra Nevada en de Costa Tropical.

Een gedetailleerde beschrijving van ons huis

Ons huis is een traditioneel dorpshuis aan de rand van Torvizcón, compleet verbouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Het heeft een patio, een balkon en een zeer ruim dakterras met prachtige uitzichten op de toppen van de Sierra Nevada. Als het huis niet is verhuurd, gebruiken wij het zelf als weekend- en vakantiehuis. Klik hier voor een gedetailleerde beschrijving van ons huis.

Meer informatie over Torvizcón Torvizcón is een typisch Spaans dorp waar u weinig toeristen zult tegenkomen. Witte huizen en smalle steile straatjes. In een van die straatjes ligt ons huis. U verblijft tussen de Spanjaarden, onze buren heten Pilar en Encarna. Wij stellen Torvizcón graag hier aan u voor.

Meer informatie over Las Alpujarras De dorpen in de Alpujarras zijn klein en lijken tegen de zonnige zijde van de berg aangeplakt te zijn. Smalle, steile steegjes met een grote kerk, omringd door witte huizen met balkonnetjes vol bloemen en platte daken met de typische schoorsteentjes uit de Alpujarras.
Een van de leukste dingen om te doen in de Alpujarras is wandelen. Er zijn wandelkaarten en wandelboekjes aanwezig in het huis. Wij hebben zelf ook een aantal wandelingen beschreven, compleet met foto's zodat u een goede indruk krijgt van de wandeling. De door ons beschreven wandelingen voeren u door de mooiste delen van de Alpujarras en gaan vaak over eeuwenoude Moorse paden en bruggen. Lees hier meer over dit prachtige gebied.

De kosten en overige praktische informatie vindt u hier.

Wie zijn wij en hoe kunt u met ons in contact komen? Klik hier.